Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP1000 2,5-4,6m, 360°

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 16 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP1000
  • 2.5-4.6 m
  • 360°
  • olajzöld
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP1000 2,5-4,6m, 360°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget kertjeink, pázsitaink közepére elhelyezve. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarlóvá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedettségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba könnyen beszerelhető. Ma már kijelenthetjük, hogy a házi kertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

Ez a HUNTER Rotátor MP1000 2,5-4,6m, 360° típus a Hunter Industries innovatív megoldásainak az egyik mintapéldája. Ezek a rotátorok a cég csúcstermékeinek számítanak, melyek kevesebb mint fele annyi vízből képesek megvalósítani az öntözést, mint a tradícionális szórófejek. A cég folyamatosan törekszik a termékeit gazdaságossá tenni, a kaliforniai vállalat ugyanis elkötelezett híve a környezettudatos termékek kifejlesztésének.

Ez a rotátor 360 fokban öntöz, több vízsugárban és pályán. Amint megtett egy teljes kört, visszafordul és folytatja az öntözést. Az öntözési szórás távolsága állítható 2,5 és 4,6 méter között. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart, mely által a szóráskép azonban nem fog változni. Ez egyébként igaz a legtöbb Hunter szórófejre és fúvókára is.

Ezek a Hunter rotátorok rendkívül jól tűrik a szennyezett vizet. Azt javasoljuk azonban, mivel a hálózati víz és kútvíz tele van homokszemcsékkel, növényi részecskékkel és mikroszennyeződésekkel, alkalmazzon egy vagy több központi szűrőt is az öntözőrendszerében. Ezáltal minimalizálhatja annak a kockázatát, hogy a rendszer arra érzékenyebb pontjai időnként eltömődhessenek, vagy esetleg elromoljanak.

Bátran ajánljuk ezt a terméket minden kedves vásárlónknak, legyen kezdő vagy professzionális kertépítő. A különböző rotátortípusok telepítése és karbantartása rendkívül egyszerű és hamar elsajátítható.

Műszaki adatok:

Szín: olajzöld

Öntözési sugár: 2,5 - 4,6 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 360°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,61 - 3,25 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 9 - 14 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,4 m (2 bar nyomáson)

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,8 Bar
Max. szórási sugár 4.6
Szórási szög (körcikk) 360 fok
Szóráskép állítható szög