Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP2000 4,9-6,4m, 360°

Várható szállítás: 2024. április 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 5 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP2000
  • 4.9-6.4 m
  • 360°
  • piros
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP2000 4,9-6,4m, 360°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedettséget kertjeink, pázsitaink közepére elhelyezve. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarlóvá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedettségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba könnyen beszerelhető. Ma már kijelenthetjük, hogy a házikertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

Ez a HUNTER Rotátor MP2000 4,9-6,4m, 360°-ban öntözi a körülötte levő területet. A forgási sebessége ennek a terméknek rendkívül egyenletes és a piacon kiemelkedően egyenletes csapadékelosztást biztosít. Ráadásul teszi mindezt úgy, hogy a hagyományos spray szórófejekhez képest kevesebb mint 50%-kal kisebb mennyiségű vízből megoldja az öntözést. Amint a Hunter rotátor megtett egy teljes kört, visszafordul és folytatja az öntözést.

Akkor ajánljuk ezt a rotátort, hogyha az adott kertben, területen kevés víz áll rendelkezésre. Mondanunk sem kell ez azért is előnyös, mert kisebb lesz a vízszámlánk és lényegesen kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk. Ezen felül pedig érdemes váltani a hagyományos szórófejekről a rotátorokra, ha azok foltokban száraz vagy szárazabb területeket is meghagytak a pázsiton.

A kellő szórási távolság eléréséhez szükségünk lesz ezen rotátorok esetében a megfelelő vízhozamra és víznyomásra. A szórási távolság egyébként állítható, 4,9 és 6,4 méter között. A maximális távolságot tehát 25%-kal csökkenthetjük azáltal, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart.

Bátran ajánlják szakembereink ezt a terméket minden kedves vásárlónak. A Hunter Industries prémium kategóriás gyártónak számít a piacon, melynek termékei egyet jelentenek a minőségi öntözéstechnikával.

Műszaki adatok:

Szín: piros

Öntözési sugár: 4,9 - 6,4 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 360°

Kijuttatott vízmennyiség: 1,18 - 6,4 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 1,7 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 9 - 13 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 1 m (2 bar nyomáson)

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,8 Bar
Max. szórási sugár 6.4
Szórási szög (körcikk) 360 fok
Szóráskép állítható szög