Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP3000 7,6-9,1m, 360°

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 12 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP3000
  • 7.6-9.1 m
  • 360°
  • szürke
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP3000 7,6-9,1m, 360°

A Hunter MP rotátor fúvóka egy speciálisan forgó szórófej, amely az öntözni kívánt felületen 3 szintű vízsugaraival biztosítja a számunkra oly fontos egyenletes lefedetséget kertjeink, pázsitaink közepére elhelyezve. Működése közben impozáns látványt nyújtanak a forgó vízsugarak, amint járják táncukat üde zöld pázsitunk felett.

A Hunter ezen csúcsterméke nemcsak látványos működésével tűnik ki, hanem gazdaságos üzemeltetések is számos előnyt rejt, mivel kis vízfogyasztású, ezért öntözőrendszerűnket gazdaságosabban állíthatjuk össze, kevesebb zónával tervezhetünk és ezáltal sok pénzt takaríthatunk meg. Akár azt is megtehetjük, hogy a régi elhasználódott vízpazarló vá vált spray zónáinkat, ezzel a fúvóka családdal váltjuk ki, mivel a rotátor nagyrészt ugyanabban a tartományban dolgozik, mint a spray fejek. Sokszor azaz előny is társul hozzá, hogy ásás és a szerelvények megbontása nélkül, pusztán a fúvókák cseréjével, az alacsonyabb vízfogyasztású, mégis jobb lefedetségű öntözőrendszer elérhetővé válik. Azt teszi ezt lehetővé, hogy az MP rotátor fúvóka több szórófejházzal is kompatibilis, azokba können beszerelhető. Ma már kijelenthetük, hogy a házikertek öntözése elképzelhetetlen a rotátoros szórófejek használata nélkül.

Ez a Hunter MP rotátor teljes 360 fokos szögben öntözi a környező területet, állítható 7,6-9,1 méteres távolságban. Ezt a távot a rotátorok tetején található csavar eltekerésével állíthatjuk, illetve optimalizálhatjuk az adott zónához.

A HUNTER Rotátor MP3000 7,6-9,1m, 360° típus kiegyenlített teljesítményt nyújt és a piacon kivételesen egyenletes csapadékelosztást. Ezzel a termékkel a hagyományos spray szórófejekhez képest kevesebb mint a fele vízmennyiségből kivitelezhetjük az öntözést. A Hunter Industries amerikai öntözéstechnikai vállalat folyamatosan törekszik az olyan jellegű innovációs technológiák megvalósítására, melyekkel a legtöbbet spórolhatunk és a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyhatjuk magunk után.

Ezek a rotátortípusok a cég csúcstermékei közé tartoznak. Kis méretűek és rendkívül gazdaságosak, így kevés víz elegendő a működésükhöz. Olyan helyekre kifejezetten ajánljuk ezen termékek telepítését, ahol csupán kevés víz áll rendelkezésre. Valamint abban az esetben is ideálisak a Hunter rotátorai, ahol a hagyományos spray szórófejek nem nyújtanak elég kiegyenlített teljesítményt, mondjuk az öntözés befejeztével száraz foltokat hagynak maguk után. 

Műszaki adatok:

Szín: szürke

Öntözési sugár: 7,6 - 9,1 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 360°

Kijuttatott vízmennyiség: 2,63 - 16,07 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 10 - 13 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 2 m (2,8 bar nyomáson)

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,8 Bar
Max. szórási sugár 9.1
Szórási szög (körcikk) 360 fok
Szóráskép fix szög