Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Rotator MP800SR 1,8-3,5m, 90° - 210°

Várható szállítás: 2024. április 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 10 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Rotator
  • rotator fúvóka
  • MP800SR
  • 1.8-3.5 m
  • 90°-210°
  • narancs-szürke
  • víztakarékos fúvóka

Leírás és Paraméterek

HUNTER Rotátor MP800SR 1,8-3,5m, 90° - 210°

A HUNTER MP Rotator forgó vizsugaras fúvókájának ezen speciális típusa kis távolságra dolgozik és emellett rendkívül víztakarékos. Ez azt jelenti, ha hasonló távolságban eddig spray fúvókát használtunk és ezt kicseréljük MP Rotator fúvókára, vízmegtakarítást érhetünk el. Ennek a fúvókának a szórási szöge 90-210°, ami azt jelenti, hogy tetszőlegesen állítható szögben képes dolgozni az adott mérettartományon belül. Feltétlenül ügyeljünk arra, hogy párban telepítsük.

A HUNTER Rotátor MP800SR 1,8-3,5m, 90° - 210° típus rendkívül hatékony és megbízható rotátor. Egyedülálló, változó kilépőszögű, forgó vízsugárral rendelkezik. A szerkezet egy esőztető fúvóka méretére van zsugorítva és egyetlen mozgó alkatrészből áll. Minden esőztető szórófejházba, illetve fúvóka kiemelőbe becsavarhatjuk a fúvókát. Ezáltal az esőztető szórófejet egy csapással kis intenzitású, kiegyenlített vízkijuttatású forgó fejjé alakíthatjuk. Mindezt úgy, hogy a szórási sugár és az öntözési szögtartomány tetszőleges.

Ez a termék bátran alkalmazható egyaránt új öntözőrendszerek építésére, mind régebbi, korszerűtlen rendszerek felújítására, optimalizálására, korszerűsítésére. Ezek a Hunter rotátorok megoldást jelentenek egyaránt a kisebb víznyomásra és az öntözési egyenetlenségre.

További nagy előnye ennek a terméknek, hogy minimalizálják a kötött talajú területek és / vagy a rézsűk öntözésénél a vízmegfolyást.

A Hunter Industries rotátorai rendkívül víztakarékos megoldást nyújtanak. A cég törekszik a minél víztakarékosabb rendszerelemek kifejlesztésére, ezek az elemek pedig ennek a csúcskategóriás példái.

Mint a legtöbb Hunter fúvóka esetében, jelen esetben is 25%-kal csökkenthetjük a szórási távolságot. Ezt úgy tehetjük meg, hogy eltekerjük a szerkezet tetején található csavart. Ezáltal azonban a szóráskép nem fog megváltozni.

Bátran ajánljuk ezt a terméket minden kedves vásárlónknak. A Hunter Industries prémium kategóriás gyártónak számít az öntözéstechnikában. Több évtizedes fennállása alatt a cég több száz szabadalmat nyújtott már be, melyek megreformálták az otthoni öntözőrendszereket. A cég termékei több mint 140 országban elérhetőek, azokat a világ minden táján keresik professzionális és kezdő kertépítők egyaránt.

Termékeik használata és üzembe helyezése rendkívül egyszerű és kézenfekvő.

Műszaki adatok:

Szín: narancs-szürke

Öntözési sugár: 1,8 - 3,5 m (25%-kal csökkenthető)

Öntözési szög: 90-210°

Kijuttatott vízmennyiség: 0,64 - 3,71 liter/perc

Ajánlott nyomástartomány: 2,1 - 3,8 bar

Csapadékintenzitás: 18 - 27 mm/óra

A vízsugár legmagasabb pontja: 0,4 m (2 bar nyomáson)

Fúvóka árnyalata  
Ideális nyomás a szórófejnél 2,8 Bar
Max. szórási sugár 3.5
Szórási szög (körcikk) 90-210 fok
Szóráskép állítható szög