Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő XCORE 401i 4 körös, beltéri

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 1 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • Vezérlő egység
  • 4 körös vezérlő
  • Beltéri használatra
  • XCORE 401i-E
  • A, B, C program 
  • 12 indítási időpont (programonként 4)

Leírás és Paraméterek

HUNTER XCORE 401i vezérlő egység 4 körös, beltéri használatra.


A Hunter X-Core beltéri 4 zónás automatika a piacon az egyik legmegbízhatóbb vezérlő, ár-érték arányban a legjobb megoldás. Könnyen kezelhető és áttekinthető, valamint bármilyen eső- és időjárás érzékelő csatlakoztatható hozzá. Az évszak változásainak megfelelően százalékosan, az időjárási viszonyokhoz tudjuk alakítani. Többféle program állítható be rajta, az A, B, C pontok alatt akár 4 indítási időponttal is. A zónák indítása közé tetszés szerint szünet programozható és távirányítóval is működtethető. A HUNTER XCORE 401-i-E vezérlő egység kizárólag beltérben használható!

Műszaki adatok:

Vezérelhető körök száma: max. 4

Programok száma: 3 (A, B, C)

Indítási időpontok: 12 (naponta és programonként 4)

Öntözési időtartam / kör: 0-240 perc (1 perces lépésekben állítható)

Öntözési napok: a hét napjai, páros/páratlan napok, 365 napos naptár szerint / max. 31 napos ciklusok

Idő kijelzése: 12 vagy 24 órás formátum

Évszakhoz igazítás 10% és 150% között (10%-os lépésekben)

Szünet programozása körök indítása között: igen

Esőérzékelő beköthető: igen

Programok mentése: igen

Öntözés felfüggesztése: igen

Tesztprogram, hibaellenőrző program (Hunter Quick Check™)

Transzformátor bemenet: 230V ~50Hz

Transzformátor kimenet: 24 V ~1,0A

Körök kimenete: 24V ~0,56A körönként

A Hunter X-Core beltéri 4 zónás vezérlő egy sokoldalú funkcionalitással ellátott automatika, mely rendkívül népszerű termék a Hunter Industries kínálatából. A nyomógombok, a tekerőgomb és a kijelző egy rendkívül egyszerűen használható és átlátható vezérlő automatikává teszi. A cég egyébként is arra törekszik, hogy minden terméke a lehető leginkább felhasználó-barát legyen. Mind a szórófejeik, kontrollereik, érzékelőik, és bármely egyéb termékük esetén úgy lettek kifejlesztve az eszközök, hogy szaktudás és szakirányú végzettség nélkül is be tudjuk azokat állítani, telepíteni és kezelni. Ráadásul maga a cég és számos felhasználó, partner és vásárló közzé tett sok-sok videót az interneten, melyek segítséget nyújtanak mindebben.


A termék tehát széles körben rendkívül népszerű és az egész világon elterjedt. Ahogy már említettük, összehasonlítva más gyártók termékeivel ár-érték arányban kiváló választás.Ha Ön 4 zónát szeretne külön-külön vezérelni egyidőben, akkor ne habozzon egy pillanatig sem a vásárlással!

Az is nagy érv a HUNTER XCORE 401-i-E vezérlő típus mellett, hogy bármilyen időjárás érzékelőt, esőérzékelőt, meteoállomást csatlakoztathatunk hozzá. Ezek a szenzorok nagyban hozzásegítenek minket ahhoz, hogy több maradjon hó végén a zsebünkben és hatékonyabban öntözzük a füvet, növényeinket kertünkben. Esős idő esetén a különböző esőt érzékelő szenzorok jelet küldenek a kontrollernek, valamint a fejlettebb típusok fagypont alatt szintén leállítattják az öntözést. Így arra alkalmatlan időjárási körülmények között nem fogjuk pazarolni a vizet.

Az évszakhoz igazítás lehetősége is nagy segítség, hiszen nem kell adott hónapokban újraprogramozni a rendszert. Elég egyszer beállítani és egész évben tökéletesen, zökkenőmentesen fog működni.

A HUNTER Vezérlő egység XCORE 401i 4 körös, beltéri használatra lett tervezve, tehát ne alkalmazzuk kültéren, mert a háza nem bírja elviselni a külső időjárási viszontagságokat. Viszont megvan az az előnye, hogy nem feltétlenül kell kimennünk a kertbe, ha módosításokat szeretnénk eszközölni a rendszeren, illetve be szeretnénk állítani azt.