Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Vezérlő XCORE 801i 8 körös, beltéri

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 2 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • Vezérlő egység XCORE 801i 8 körös
  • beltéri használatra

Leírás és Paraméterek

HUNTER Vezérlő egység XCORE 801i 8 körös, beltéri használatra

A Hunter X-core beltéri 8 zónás automatika piacon az egyik legmegbízhatóbb vezérlő, árértékarányban a legjobb megoldás. Könnyen kezelhető és áttekinthető esőérzékelő csatlakoztatható hozzá. Az évszak változásainak megfeleően százalékosan, kis százalék lépésben a megfelelő viszonyokhoz tudjuk alakítani. Többféle program állítható be rajta az: A, B, C pontok alatt akár 4 inddítási időponttal is. A zónák indítása közé, tetszés szerint szünet programozható és távirányítóval is működtethető.

A Hunter X-core beltéri 8 zónás vezérlő típus, mint az XCORE család tagja, egy rendkívül megbízható, sokoldalú és sok funkcióval ellátott, otthoni felhasználásra szánt automatika.

Különösen ajánljuk ezt a terméket a következő okok miatt:

Víztakarékos megoldások és funkciók. Esőérzékelővel együttműködve a rendszer “csodákra” képes. Fagypont alatt és csapadékos időjárás esetén a computer a Hunter szenzorok gyors aktivációs idejének köszönhetően rövid időn belül leállítja az öntözést. Majd, mikor arra újra adottak a körülmények, az öntözés folytatódik. Ugyanez igaz fagypont alatt. A vezérlőn tehát beprogramozhatjuk, hogy késleltesse az öntözést esős idő esetén. Emellett a “Cycle and soak” funkciónak köszönhetően lebonthatjuk az öntözési időtartamot több kisebb idő intervallumra, ami sokkal víztakarékosabb és effektívebb öntözést fog eredményezni. Végezetül pedig a SolarSync funkció segítségével évszakhoz igazíthatjuk a szerkezet és a rendszer működését.

Távirányítás lehetősége. Nem kell a készülék mellett állnunk, ha el szeretnénk indítani a programot, vagy megállítani az öntözést. A távirányító segítségével bárhonnan egyszerűen és kényelmesen kezelhetjük a rendszert.

QuickCheck funkció. A szerkezet hibaelhárító művelete, mely során leellenőrzi a rendszert, hogy az egyes zónák megfelelően működnek e. Amennyiben hibát észlel, azt azonnal jelzi is a kijelzőn. Egyszerű kezelhetőség, programozhatóság. A készülék minden tekintetben felhasználóbarát. Beállítása és konfigurálása egyszerű, nem igényel kertészeti szaktudást, vagy előképzettséget.

Biztonsági szempontok. A rendszer olyan memóriával rendelkezik, mely áramszünet esetén sem felejti el a belé táplált adatokat. Így az egyes programok, valamint a dátum és idő mind újra automatikusan helyreáll, ha visszajön az áramellátás.

Bátran ajánljuk hát ezt a terméket, hiszen a Hunter Industries az egyik leginnovatívabb és legmegbízhatóbb öntözéstechnikai termékeket gyártó és fejlesztő cég az egész világon. Sok évtizedes fennállása alatt több száz szabadalmat nyújtott már be, melyek apró szeletében mind-mind megreformálták és újragondolták az öntözéstechnikát. Legyen szó golfpályákról, sport arénákról, kereskedelmi komplexumokról, parkokról, vagy otthoni felhasználásról, a márka mindenhol egyet jelent a stabilan és hosszú távon jól működő öntözéstechnikával és öntözőrendszerekkel.

Egy dologra ügyeljünk viszont, a HUNTER Vezérlő egység XCORE 801i 8 körös, beltéri használatra lett tervezve, így ne szereljük kültéren, kitéve az időjárás viszontagságainak.