Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE átmenet BM 25mm x 1"

Várható szállítás: 2024. május 24.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 110 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • egyenes átmenet
  • 25 mm x 1″
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet BM 25mm x 1"

Ez a KPE átmenet kiváló megoldást nyújt abban az esetben, ha külső menetes öntözőrendszer alkatrészeket szeretnénk 25 mm-es KPE csövekhez csatlakoztatni.

A KPE csőhálózatunk az öntözőrendszer gerincét képezi. Ebben folyik a víz a föld alatt, melyet aztán a vízkivezetési pontokon keresztül (szórófejek, rotátorok, stb.) a növényekre juttatunk. Ezen csövek esetében számos alkalommal előfordul, hogy különböző idomokon keresztül csatlakoztatnunk kell ezeket a csöveket egymáshoz, vagy más szerelvényekhez, melyek a rendszer elengedhetetlen részét képezik.

Ez a KPE idom minőségi termék, erős, strapabíró anyagokból készült és hosszú távon, évekig fogja ellátni kiválóan feladatát. Az anyagösszetételét tekintve fekete és kék polipropilénből készült, valamint NBR és EPDM gumiból, poliacetálból. Ráadásul, mivel belső menetes idomról van szó, ezért a belső menet horganyzott acél, ami még ellenállóbbá és masszívabbá teszi a szerkezetet. Bátran ajánljuk hát minden kedves vásárlónknak ezt a terméket, akinek KPE átmenetre van szüksége ezekkel a fizikai paraméterekkel.

Ez a KPE átmenet BM 25mm x 1"-os, tehát egy 25mm-es KPE csőhöz szerelhetünk bármilyen 1”-os csatlakozású idomot, szerelvényt a segítségével. Abban az esetben, ha ettől eltérő paraméterű átmenetre lenne szüksége, böngésszen a megadott termékkategóriában, ugyanis nálunk megtalálja mindazon elemeket, melyekkel átmenetet képezhet 25 mm-es, 1”-os, 32 mm-es, ½”-os és ¾”-os csatlakozások között is. Így nagy szabadsággal építheti ki rendszerét, melybe szinte bármilyen elemet beilleszthet és telepíthet.

A KPE idomok és a KPE átmenetek esetében is alapvetően elmondható, hogy szerelésük roppant egyszerű, nem igényel különösebben kertészeti szaktudást. Nem kell előképzettség a rendszerbe való integrálásához ezeknek az elemeknek, minden kézre esik és pofon egyszerű. Amire érdemes viszont odafigyelni, hogy jó erősen húzzuk meg a csatlakozásokat, akár svéd fogóval is, hogy egészen biztosan csöpögésmentessé váljon a rendszer.

Menet - belső menet (BM) 1" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok