Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE átmenet KM 32mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. június 14.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 26 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • egyenes átmenet
  • 32 mm x 3/4″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE átmenet KM 32mm x 3/4"

Ez a KPE átmenet KM 32mm x ¾”-os fizikai paraméterekkel rendelkezik. Amennyiben nem ilyen elemre van szüksége, megtalálja öntözőrendszer áruházunkban mindazon KPE idomokat, melyek segítségével összecsatlakoztathat 25 mm-es, 32 mm-es, 1”-os, ½”-os és ¾”-os alkatrészeket.

Ez az elem arra való, hogy 32 mm-es vastagságú KPE csöveket belső menetes szerelvényekhez csatlakoztathasson. Erre számos esetben szüksége lehet. A föld alatt futó KPE csőhálózat idomokon keresztül illeszkedik a rendszer további elemeihez és magukat a csöveket is további idomokkal tudjuk egymáshoz illeszteni. Ez a művelet roppant egyszerű és nem igényel különösebb szaktudást, vagy előképzettséget. 

A KPE átmenetek roppant fontos elemét képezik öntözőrendszerünknek és nagyon sok esetben van szükség rájuk. Hosszú távon bírják a nagy igénybevételt is akár. Fizikai paraméterektől és termékektől függően általánosságban elmondható, hogy ezek az idomok bírják akár a 10-16 bar nyomást is. Ez pedig bőven elegendő a kerti öntözőrendszerünkhöz. Maguk a csövek sem bírnak el ekkora nyomást, így ezek az idomok biztosan nem fognak elrepedni és széttörni. Hosszú évekig lesznek stabil és megbízható elemei öntözőrendszerének.

A KPE idomok illesztéseinél egy dologra figyeljünk oda, hogy alaposan végezzük azt el, ugyanis ha nem így teszünk, könnyen csöpöghet a rendszer, ezt pedig nem akarjuk. Hiába vásároljuk meg akkor a legmodernebb és legvíztakarékosabb szórófejeket, mágnesszelepeket és egyéb alkatrészeket, hogyha az alapvető rendszerelemeknél, így pedig az idomoknál és a csöveknél csöpögést észlelünk. Húzzunk hát utána svéd fogóval a csatlakozásnak, hogy biztosra menjünk.

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok