Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök BM 25mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. május 22.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 159 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 25 mm x 3/4″
  • Belső menetes (BM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök BM 25mm x 3/4"

Ez a KPE könyök BM 25mm x ¾”-os csatlakozással rendelkező csövet és külső menetes szerelvényeket illeszt egymáshoz. Ennek a terméknek a segítségével 90 fokos szögben elfordíthatjuk az adott részt, kikerülve így a kertünkben található akadályokat, tetszőlegesen alakítva a kerti öntözőrendszer struktúrát.

A KPE idomok nagyfokú szabadságot biztosítanak nekünk a rendszer kiépítése során. Segítségükkel könnyedén, játszi egyszerűséggel ágaztathatjuk el, fordíthatjuk el bármelyik irányba, zárhatjuk el, vagy adott esetben megtoldhatunk egy adott csőszakaszt, idomokat, szakaszokat. A KPE idomoknak és ennek a könyöknek is a rendszerbe való illesztése, illetve szerelése roppant egyszerű és kézenfekvő. Bárki, aki még járatlan a kertépítésben könnyűszerrel képes lesz elvégezni ezt a műveletet.  

Ez a KPE könyök erős anyagokból készült, ráadásul, mivel belső menetes, ezért ez a része horganyzott acélból van. Ez azt jelenti, hogy masszív, strapabíró szerkezet, mely hosszú távon sem mondja fel a szolgálatot, nagy igénybevétel esetén sem. A KPE könyökök esetében fontos, hogy bírják a nagy víznyomást, ezek a típusok pedig mérettől függően akár 10 - 16 bar nyomásig is tökéletesen funkcionálnak. 

Menet - belső menet (BM) 3/4" BM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok