Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök KM 25mm x 1/2"

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 31 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 25 mm x 1/2″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök KM 25mm x 1/2"

Ez a KPE könyök nagy segítségünkre lehet, ha irányváltást szeretnénk kieszközölni öntözőrendszerünk adott pontján. Segítségével egy 25 mm-es KPE csőhöz csatlakoztathatunk bármilyen ½”-os csatlakozással rendelkező további idomot, vagy szerelvényt, mindezt pedig úgy, hogy 90 fokos szögben elfordítjuk az víz áramlásának irányát.

Ezek a KPE idomok magas anyagminőséggel rendelkeznek és erős összetételűek. Fekete és kék polipropilénből készülnek, poliacetálból, valamint különböző gumikból. Ebből látszik, hogy strapabíró szerkezetről van szó, mely nem mondja fel egyhamar a szolgálatot. A gyártó leírása alapján ezek az idomok 10 - 16 bar nyomásra lettek tervezve, ez pedig bőven elegendő lesz nekünk a kerti öntözőrendszerünkhöz. Maguk a csövek sem képesek elviselni ekkora nyomást, így ezek az idomok masszív tagjai és elemei lesznek öntözőrendszerünknek.

Ez a KPE könyök KM 25mm x ½”-os fizikai paraméterekkel rendelkezik és egy belső menetes csatlakozású idomot csatlakoztathatunk hozzá. Számos esetben tesznek jó szolgálatot nekünk a KPE könyökök, egy professzionális kertépítő felszereléséből elengedhetetlen tartozékok. Ezen idomok segítségével változatos módon telepíthetjük a rendszert és nagy szabadsággal élve vezethetjük el a vizet az adott területen szinte bárhova. Kikerülhetünk egyes objektumokat, sarkokban használhatjuk őket, stb.

A KPE csőhálózat és a KPE idomok az öntözőrendszerünk alapját, gerincét fogják képezni, ezeken keresztül fog áramlani a víz a mágnesszeleptől egészen a vízkivezetési pontokig. Szerelésük roppant egyszerű és nem igényel különösebb szakértelmet, háttértudást. Arra ügyeljünk a telepítés során, hogy ezeket az idomokat jó erősen húzzuk meg és a csatlakozás passzentos legyen. Ezt akár svéd fogóval is megtehetjük, hogy biztosan csöpögésmentes legyen a rendszer. Azt szoktuk ajánlani, hogy a menetes idomok csatlakozásánál érdemes teflonszalaggal biztosítani a víz áramlásának zárt jellegét. Ez csupán kis kiadásnak számít, és mégis hosszú távon megtérülő befektetés lehet.

Menet - külső menet (KM) 1/2 KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok