Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök KM 25mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 27 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 25 mm x 3/4″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök KM 25mm x 3/4" Ez a KPE könyök KM 25mm x ¾”-os csatlakozást tesz lehetővé. A KPE idomok és így a KPE könyökök lehetővé teszik számunkra, hogy különböző módon illesszük egymáshoz és szereljük a különböző öntözőrendszer elemeket. Csöveket, alkatrészeket, szerelvényeket. Egy ilyen könyök segítségével például 90 fokos szögben elfordíthatjuk a víz áramlásának irányát, mely lehetőség rendkívül sok esetben válik hasznossá számunkra. Sarkokban, egyes objektumok kikerülésekor és még számos variációt fel lehetne sorolni.

A KPE idomok, melyeket nálunk megvásárolhat roppant erős, strapabíró szerkezetek. Szerelésük, összeillesztésük további elemekkel is roppant egyszerű és kézenfekvő. Jó erősen meg kell húznunk viszont a csatlakozásnál ezeket az illesztéseket, nehogy csöpögést tapasztaljunk.

Ez a KPE könyök igen erős anyagösszetételű, NBR és EPDM gumiból, fekete és kék polipropilénből és poliacetálból készül. Olyan erős anyagokról van szó, melyek magas nyomásra lettek tervezve és nagy igénybevételre. Ezek az idomok a gyártó leírása alapján elviselik akár a 10 - 16 bar-ig terjedő nyomást is. Ez bőségesen elég egy kerti öntözőrendszerhez. 

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok