Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE könyök KM 32mm x 1"

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 14 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Könyök idom
  • 32 mm x 1″
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE könyök KM 32mm x 1"

Ez a KPE könyök külső menetes, tehát egy belső menetes csatlakozású idomot, szerelvényt csatlakoztathatunk hozzá, valamint egy 32 mm-es KPE csövet.

A KPE idomok szerelése és illesztése roppant egyszerű, bárki által könnyen elvégezhető. Nem kell az elvégzéséhez kertészeti szaktudás, vagy előképzettség. Arra ügyeljünk csupán, hogy jó erősen húzzuk meg az illesztést, nehogy csöpögjön a rendszer. Ha egy jól működő, teljesen csöpögésmentes, víztakarékos szórófejekkel rendelkező öntözőrendszerrel rendelkezünk, akkor igazán sokat spórolhatunk hosszú távon. Ebben pedig nagyon fontos szerepet játszik az, hogy a föld alatt futó KPE csőhálózat, valamint a KPE idomok megfelelően legyenek illesztve, csatlakoztatva egymáshoz. Azt szoktuk ajánlani, hogy az ilyen típusú elemeknél, idomoknál teflonozzuk az illesztéseket. 

Ez a KPE könyök KM 32mm x 1”- os fizikai paraméterekkel és csatlakozásokkal rendelkezik. Azonban ha hasonló termékre volna szüksége, csak más méretekkel, akkor nézzen körbe ebben a termékkategóriában, egészen biztosan meg fogja találni azt, amit keres. Nálunk KPE idomok és KPE könyökök széles választékát megtalálja, melyek egytől-egyig mind kiváló minőségűek.

Ez a KPE idom megkapta a DVGW certifikációt, ami egy nemzetközi szintű elismerés, hiszen Európa legnagyobb víz- és gázipari minősítéseket kibocsátó hivatalos szerve adja ki. Maga a termék kék és fekete polipropilénből készül, a tömítő gyűrű NBR és EPDM gumiból, a roppanógyűrű pedig poliacetálból. 

Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok