Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE T-idom KM 25mm x 1"

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 12 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • KPE T-idom
  • 25 mm x 1″ x 25 mm
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom KM 25mm x 1"

A KPE T-idomok a víz útjának elágaztatására szolgálnak öntözőrendszerünkben. A föld alatt futó KPE csőhálózat esetében számos alkalommal szükségünk lehet arra, hogy a víz ne csak egy, hanem több irányba folyjon tovább. Ezek az idomok erős és stabil pontokként szolgálnak öntözőrendszerünk meghatározott részeinél.

Ez a KPE T-idom KM 25mm x 1" fizikai paraméterekkel kiváló választásnak bizonyulhat, ha hasonló termékre van szüksége. 

Ez az idom egy külső menettel rendelkezik. A csőcsatlakozók 25 mm-esek, míg a külső csatlakozó 1”-os. Ezek sztenderdnek számító méretek, melyek rengeteg hasonló alkatrésszel lesznek kompatibilisek. Arra ügyeljünk csupán a hasonló szerelvények szerelésénél, elemek csatlakoztatásánál, hogy jó alaposan húzzuk meg az illesztéseket, nehogy szökjön a víz a kapcsolódási pontoknál. A KPE idomok esetében érdemes svéd fogóval is utánahúzni a menetnek, hogy biztosan zárjon a rendszer.

Kínálatunkban egyébként az elérhető méretek a 32 mm-es és 25 mm-es KPE idomok, valamint azok másik végeinél az 1”-os, ½”-os és a ¾”-os csatlakozások. Ha valamit elszámoltunk és nem illenek össze az alkatrészek, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen szűkítő és bővítő toldókkal könnyen képezhetünk átmeneteket a különböző elemek között.

Ez a KPE T-idom igen nagy terhelésnek tehető ki, akár a 10 bar nyomást is képesek elviselni. Ez bőven elég lesz öntözőrendszerünkhöz, ezekkel az elemekkel hosszú távra tervezhet.

Felépítésüket tekintve ezek az idomok erős anyagszerkezetűek. A sapka kék polipropilénből készül, a roppanógyűrű maga poliacetál. A leszorító gyűrű anyaga fekete polipropilén, a tömítőgyűrű NBR és EPDM gumikból áll, az idomtest maga pedig szintén fekete polipropilén. Erős, masszív elemei lesznek ezek az elemek öntözőrendszerének!

Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok