Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE T-idom KM 25mm x 1/2"

Várható szállítás: 2024. április 23.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 29 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • KPE T-idom
  • 25 mm x 1/2" x 25 mm
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom KM 25mm x 1/2"

Ez a KPE T-idom két 25 mm-es csatlakozással és egy ½”-os csatlakozással rendelkezik. A segítségével elágaztathatjuk a víz útját, elágazást hozhatunk létre például a KPE csőhálózaton. Ezzel a módszerrel egyszerűen és könnyedén elérhetjük, hogy egy irányból egyszerre többfelé folyjon tovább a víz.

A KPE idomok szerelése roppant egyszerű. A laikusok által is könnyen véghez vihető, nem igényel különösebben semmilyen kertészeti előképzettséget, szaktudást.

Ezek főleg polipropilénből és poliacetálból készülnek, valamint a tömítő gyűrűk különböző gumikból. Biztos lehet benne, hogy ez az alkatrész nem fog szétrepedni még nagy víznyomás esetén sem. 

A KPE idomok egyébként roppant fontos elemei öntözőrendszerünknek. Ezek képezik a csatlakozási pontokat az egyes csövek, elemek, szerelvények között. Nagyon fontos, hogy ezeknél a részeknél a csatlakozás csöpögésmentes legyen, ezért érdemes svéd fogóval utánahúzni az illesztéseknek. Ha szakszerűen telepítjük ezeket az elemeket és odafigyelünk az illesztésekre, akkor egy hosszú távon jól működő, strapabíró, csöpögésmentes öntözőrendszer boldog tulajdonosai lehetünk. 

Menet - külső menet (KM) 1/2 KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok