Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE T-idom KM 25mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. június 18.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • KPE T-idom
  • 25 mm x 3/4″ x 25 mm
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom KM 25mm x 3/4"

A KPE T-idomok azok az alkatrészek, melyek a víz elágaztatására szolgálnak. Sokszor ezeket a KPE csövekkel szereljük. A 25 mm-es csatlakozást jelen esetben 25 mm-es csövekkel. Akkor sem kell elkeserednünk azonban, hogyha az egyik cső, amit ehhez az elemhez illesztenénk 32 mm-es, ugyanis az áruházunkban kapható szűkítő toldók segítségével könnyedén képezhetünk átmentet különböző fizikai paraméterekkel rendelkező alkatrészek között.

A KPE idomok szerelése és telepítése rendkívül egyszerű és nem igényel kertészmérnöki diplomát, vagy előképzettséget. A csövek és idomok illesztésénél, illetve egyéb idomokkal való szerelésénél arra ügyeljünk csupán, hogy pontos és precíz legyen az illesztés. Éppen ezért sokszor érdemes svéd fogóval utánahúzni a csatlakozásnak.

Ez a KPE T-idom KM 25mm x 3/4"-os csatlakozással rendelkezik. Ezek az idomok erős polipropilénből készülnek és egyéb olyan anyagokból (poliacetál például), melyek hosszú távon masszívvá teszik azt. Nem kell attól félnie, hogy ezek az alkatrészek elrepednek a nagy víznyomástól, vagy igénybevételtől. Bírják akár a 10 bar nyomást is és hosszú távú terhelésre lettek tervezve.

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok