Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE T-idom KM 32mm x 1"

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 25 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • KPE T-idom
  • 32 mm x 1″ x 32 mm
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom KM 32mm x 1"

Ez a KPE T-idom kiváló megoldást kínál abban az esetben, ha el szeretnénk ágaztatni a víz útját. Tehetjük ezt több okból kifolyólag is, akár a csőrendszer esetében, akár a szerelvényeknél. A föld alatt futó KPE csőhálózatnál szinte biztosra vehetjük, hogy szükségünk lesz erre az elemre.

A nálunk kapható KPE idomok mind kiváló minőségűek és erős anyagösszetételűek. A sapka részük kék polipropilénből készül, míg a roppanógyűrű poliacetálból. Szintén fekete polipropilénből áll a leszorító gyűrű, a tömítő gyűrű pedig NBR és EPDM gumikból. Az idomtest fekete polipropilén. A Poliext által gyártott termék és a többi idom is erős szerkezet, mely kiállja az idő próbáját és bírja a nagy terhelést. 10 bar nyomásig is kiválóan használhatóak hosszú távon. Minőségükben annyira bízunk ezen és az összes többi termék esetében, hogy garanciát is vállaljunk értük.

Ez a KPE T-idom KM 32mm x 1"-os fizikai paraméterekkel rendelkezik. Amennyiben más típusú csőre, más méretű idomokra szeretne T-idomot szerelni, áruházunkban megtalál több különböző csatlakozóval rendelkező elemet, valamint a szűkítő és bővítő toldókat egyaránt.

A KPE idomok illesztéseinél fontos szempont, hogy alaposan húzzuk azokat meg, hogy mindenképpen csöpögésmentes legyen a rendszer. Hiába vesszük meg ugyanis a legmodernebb, prémium kategóriás, víztakarékos szórófej-családot, hogyha az illesztéseknél probléma merül fel és elszivárog a víz. Éppen ezért fontos, hogy odafigyeljünk, és svéd fogóval utána is húzzunk a csatlakozásoknak.

A 32mm-es idomok mellett megtalálhatja még nálunk a 25 mm-eset, valamint az 1”-os, ½”-os és ¾”-os típusokat. Ezek olyan erős szerkezetek, melyekre nyugodtan alapozhatja öntözőrendszerét.

Menet - külső menet (KM) 1" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok