Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE T-idom KM 32mm x 3/4"

Várható szállítás: 2024. április 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 7 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • KPE T-idom
  • 32 mm x 3/4″ x 32 mm
  • Külső menetes (KM)
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE T-idom KM 32mm x 3/4"

Ez a KPE T-idom kettő darab 32mm-es csatlakozással oszt ketté egy ¾”-os illesztést. Így a vizet több irányba is elágaztathatjuk. Amennyiben nem pont ilyen végű csatlakozókra szeretnénk szerelni az idomot, vagy a cső, amire szerelnénk ettől eltérő, akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen kínálatunkban különböző szűkítők és bővítők széles tárházát megtalálja. Ezeknek a segítségével átmenetet képezhet szinte bármilyen KPE idom között, vagy szerelvény, KPE cső között.

A KPE idomok között ez az a típus, mely által több irányba vihetjük tovább a vizet egyszerre. Megtalálhatóak még nálunk a végelzárók, az egyenes toldók, a már említett szűkítők, bővítő csatlakozások, nyeregidomok és a könyökök. Ilyen idomok segítségével szakszerűen szerelhetjük és telepíthetjük öntözőrendszerünket. A föld alá lefektetett KPE csőhálózathoz elengedhetetlenek ezek az alkatrészek. A felülnézetes öntözőrendszer tervrajzából pontosan kitűnik, hogy hova milyen idomra lesz szükségünk és hány darabra.

Az itt található elemek közül ez a KPE T-idom KM 32mm x 3/4"-os fizikai paraméterekkel rendelkezik, de megtalálja kínálatunkban a 25 mm-es, 32 mm-es, 1”-os, ½”-os, ¾”-os változatokat egyaránt. Természetesen ezeknek különböző variációi elérhetőek, hogy a lehető legsokoldalúbban és legfelszereltebben el tudjuk látni kedves vevőink igényeit.

Ezek a KPE idomok nagy nyomásra lettek tervezve, a gyártó ajánlása alapján elviselik az akár 10 bar terhelést is.

Menet - külső menet (KM) 3/4" KM
Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 32-es tok