Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

KPE végelzáró 25mm

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 50 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Végelzáró idom
  • 25 mm
  • KPE csövekhez

Leírás és Paraméterek

KPE végelzáró 25mm

Ez a KPE végelzáró tökéletesen alkalmas csőszakaszok, különböző szerelvények elzárására. Mivel ez a KPE végelzáró 25mm-es csatlakozással rendelkezik, így értelemszerűen ennek megfelelő elemek végére szerelhetjük fel. Így olyan KPE idomokra, melyek 25 mm-es illesztéssel rendelkeznek, illetve olyan KPE csövekre, melyek szintén ilyen vastagságúak.

Végelzárót rendkívül sok esetben használhatunk és szinte elengedhetetlen kelléke egy professzionális kertépítőnek a felszereléséből. Ha például egy csőszakaszt, melyet később bővíteni szeretnénk valamely irányba, de egyenlőre csak el szeretnénk zárni, akkor kitűnő megoldást nyújthat a végelzáró.

Ez a termék rendkívül erős anyagokból készül és bírja a nagy nyomású terhelést. A gyártó szerint akár 10 - 16 bar nyomásig is tökéletesen funkcionál. Ez pedig bőségesen elég kerti felhasználású öntözőrendszerek esetében. Erős polipropilénből, poliacetálból és strapabíró gumikból készül ez a termék. Csöpögésmentes, tökéletes illesztést biztosít. Erősen húzzuk meg a csatlakozásnál.

A KPE végelzárók és a KPE idomok rendkívül fontos alkatrészei kerti öntözőrendszerünknek. A föld alatt futó KPE csőhálózat egyes részei között biztosítanak összeköttetést, elágazást és egyéb feladatokat látnak el. Ezeken keresztül csatlakoztathatjuk sokszor a rendszer egyéb elemeit is, például a nyeregidom esetében a KPE csőhöz a vízkivezetési pontokat, azaz a szórófejeket, rotátorokat, stb.

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 25-ös tok