Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Utántöltő 48órás PRÉMIUM - 4 patron+12 lapka/cs THERMACELL

Várható szállítás: 2024. május 28.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Utolsó 19 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
  • 1 lapka 12 óra
  • csomag tartalma 48 óra
  • gazdaságos utántöltés
  • minden THERMACELL termékhez

Leírás és Paraméterek

Ez az Utántöltő 48 órás Prémium - 4 patron 12 lapka/cs termék használható az összes Thermacell termékhez. Ez lefedi a hordozható készülékeket, a lámpást és a fáklyát. A négy darab patronhoz 12 darab lapka tartozik. Egy patron elhasználása alatt tehát három darab lapkát tudunk elhasználni, melyek kék színről fehérre változnak, ha elfogyott belőlük a hatóanyag.

Egy palack folyékony gáz 12 órán keresztül üzemel, ez idő alatt szünet nélkül használható. Nagy előnye ezeknek a termékeknek, hogy teljesen árammentes a működésük, így nincs szükségünk áramforrásra (kivétel a szúnyogriasztó lámpa).

Ez az utántöltő csomag hosszú ideig eltárolható. Amint megkezdünk egy gázpatront, azt később is használatba vehetjük, nem veszít szavatosságából (arra ügyeljünk csupán, hogy hűvös, száraz helyen tároljuk). Annak ellenére, hogy a technológia gáz-alapú, teljesen kiforrott, stabil és biztonságos. Ugyanígy a lapocskákat sem kell egyszerre elhasználnunk, azok szakaszosan is üzemeltethetők. Ez úgy nyer igazán értelmet, hogy az esti órákban használjuk szúnyogok ellen a szerkezetet, majd mikor már nem csípnek (hajnalban vagy kicsit korábban) pedig kikapcsolhatjuk. Ezt átszámolva pedig négy estére is elegendő töltés van egy palackban.

Szúnyog ellen sokkal hatékonyabb ez a módszer mint egyes más szúnyogriasztók, ugyanis sok négyzetméteres körzetben nem merészkednek a közelünkbe a rovarok. Ráadásul a mai szúnyogkenőcsök és spray-k többsége nem nyújt megbízható védelmet a csípések ellen. A lapocskában szintetikus hatóanyag található, melynek a neve D-Allethrin. Ez egy természetes inzekticidnek felel meg (Pyrethrin) és a krizanténből vonják ki. Fontos megemlíteni a kék lapkák esetében, hogy azokat semmiképp se helyezzük bele a hagyományos hálózati áramforrásba dugható szúnyogriasztókba, ezek a lapkák ugyanis teljesen más anyagösszetételűek és sokkal erősebb a hatásuk.