Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

RAIN BIRD El.mágnes szelep HV 24V KK 1"

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 40 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Rain Bird
  • mágnesszelep
  • RAIN BIRD HV
  • 1" külső menetes csatlakozás

Leírás és Paraméterek

RAIN BIRD Mágnesszelep HV KK 1" átfolyásszabályzó nélkül

A RAIN BIRD HV mágnesszelep olyan csúcsminőségű szelep, melyet a profi öntözőrendszer telepítők is előszeretettel használnak. Kimagasló teljesítményéhez megbízhatóság társul, mely által a RAIN BIRD HV mágnesszelep több mint egy évtizeden keresztül szolgálhatja ki automata kerti öntözőrendszerünket. Csúcsminőség elérhető áron: üvegszál megerősítéssel ellátott műanyag ház, rozsdamentes alkatrészek. 

Műszaki adatok:

Átfolyó vízmennyiség: 0,83 - 113,66 liter/perc

Ajánlott víznyomás: 1,0 - 10,4 bar (23°C-on)

Maximum működési vízhőmérséklet: 43°C, levegő hőmérséklet: 52°C

24V AC ~ 50 Hz

Kézzel nyitható/zárható a szolenoid 90°-os elforgatásával

Csatlakozás: mindkét oldalán 1" külső menet

KPE idomokkal könnyen szerelhető

Átfolyásszabályozó: nem

Méretek: 117 mm (ma) x 112 mm (ho) x 79 mm (szé)

A RAIN BIRD HV mágnesszelep egy költséghatékony megoldás, ha igazi minőséget szeretnénk vásárolni. Installálása és karban tartása rendkívül egyszerű és átlátható. Nem kell kertészmérnöki diploma a rendszerbe való integrálásához. 

Ebben a készülékben kevesebb csavar kapott helyet, de azok sokkal erősebben tartják a szerkezetet. A szolenoid maga kézzel megszorítható. Rendkívül stabil működést nyújt az év minden szakában, mivel ezek a Rain Bird mágnesszelepek több tízezer nyitásra és csukásra lettek kifejlesztve. Ebben a termékben tehát mindent megkaphatunk, amit egy ilyen alkatrésztől hosszú távon elvárhatunk, ráadásul elérhető áron!

A RAIN BIRD Mágnesszelep HV KK 1" átfolyásszabályzó nélkül egy olyan mágnesszelep, mely illeszkedik a cég portfóliójába és illeszkedik ahhoz a cégpolitikához és minőségi sztenderdekhez, amit az amerikai vállalat nyújt. Kitűzték célul a víztakarékos, környezettudatos öntözéstechnikai termékek fejlesztését, gyártását és terjesztését széles körben az egész világon. A “víz intelligens felhasználása” mottóval és szlogennel reklámozzák termékeiket, ami rendkívül találóan le is írja azt az irányelvet, amerre a fejlesztés folyik a cég berkein belül. Egy meghibásodott, könnyen sérülő szelep esetében ugyanis sok értékes víz mehet pocsékba, mire kiszűrjük, észrevesszük a problémát. Éppen ezért az öntözőrendszerünk “lelkéül” szolgáló alkatrész esetében különösen nagy hangsúlyt fektetnek a megbízhatóságba, időtállóságba és stabil teljesítménybe.