Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER PGP-ADJ Szórófej 10cm kiem. 40°-360°

Várható szállítás: 2024. június 25.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 40 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • HUNTER Szórófej
  • PGP-ADJ 10cm kiem.
  • 40°-360°

Leírás és Paraméterek

HUNTER Szórófej PGP-ADJ 10cm kiem., 40°-360°, 3/4", 8,5-15,7m

Professzionális rotoros szórófej, mellyel a HUNTER gyártó betört az professzionális öntözéstechnikai termékek piacára. A rotoros esőztető szórófejek etalonja, mely forgó kialakításának köszönhetően lenyűgöző teljesítményt nyújt a korábbi, ma már elavultnak számító szórófejekhez képest. A HUNTER PGP-ADJ állítható rotoros szórófej népszerűsége azóta is töretlen, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma is a világ elsőszámú rotoros szórófeje. A szórófejhez csomagolt normál és alacsony szögű fúvókák kiváló minőségűek, vízeloszlásuk egyenletes. A HUNTER PGP-ADJ rotoros szórófejek egyszerűen beállíthatóak a HUNTER rotoros szórófejbeállító kulcs segítségével, akár működés közben is. A HUNTER PGP-ADJ rotoros szórófejeket kiválóan alkalmazhatjuk nagy méretű kertekben, 8,5 métertől 15,7 méterig terjedő öntözési sugaruknak köszönhetően. A szórófejek a használt fúvókától függetlenül egyenletesen, megbízhatóan forognak. A HUNTER PGP-ADJ rotoros szórófejekhez normál szögű fúvókákat tartalmazó fúvókaszett (12 db) jár.

FONTOS: A HUNTER Rotoros szórófej beállító kulcs nem tartozáka a terméknek, külön megvásárolható!

Ez a HUNTER Szórófej PGP-ADJ 10cm kiem., 40°-360° típus védő gumifedéllel rendelkezik. Minden korábbinál jobb a szennyeződés-tűrő képessége. Azt ajánljuk viszont, hogy alkalmazzon a rendszerben egy vagy több központi szűrőt is, a hálózati víz és a kútvíz ugyanis tele van mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel.

A teljes fúvókakészlet cserélhető a PGP-ADJ típusú szórófej esetében. A forgásszöget tetszés szerint állíthatjuk 40 fok és 60 fok között. Ezzel igen széleskörben felhasználható és alkalmazható szórófejről beszélünk. Mindez beállítható a fej tetejéről, egyszerűen kézzel, akár még működés közben is.

A termék vízkenésű fogaskerék-hajtóművel rendelkezik. Ezáltal hosszú távon megbízható és stabilan működő alkatrészt kapunk a pénzünkért, hosszú élettartammal. A termék megbízhatóságára az is garanciát jelent, hogy ezt a típust már több mint 20 éve bevezették a piacra és azóta folyamatosan fejlesztik és tökéletesítik. Tehát egy jól bevált, kiforrott technológiáról van szó, mely igen népszerű már évek óta az öntözéstechnika piacon.

A Hunter szórófejek esetében a forgás sebessége egyenletes. Függetlenül attól, hogy mekkora a fúvóka és a víznyomás. Méretét tekintve kiemelkedően nagy, ezáltal megakadályozza a fúvóka eldugulását is.

Műszaki adatok:

Csatlakozás: 3/4" belső menetes

Teljes magasság: 19 cm

Kijuttatott vízmennyiség: 1,9 - 53,4 liter/perc

Öntözési sugár: 8,5 - 15,7 m

Öntözési szögtartomány: 40° - 360°

Nyomástartomány: 2,1 - 4,8 bar

A vízsugár kilépési szöge: normál: 25° / alacsony: 13°