Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

HUNTER Szórófej PGP Ultra 10cm kiemelkedés, 50°-360°

Várható szállítás: 2024. július 16.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): 36 db raktáron
Vidéki raktárunkban (+2nap): 100000 db raktáron
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Hunter
  • Szórófej PGP Ultra
  • 10cm kiemelkedés
  • 50°-360°

Leírás és Paraméterek

HUNTER Szórófej PGP Ultra 10cm kiem., 50°-360°, 3/4", 4,9-14,0m​

A Hunter PGP Ultra a gyártó egyik csúcsterméke, amely megbízhatóságával, strapabíróságával tűnik ki a termékek közül. A Hunter PGP rotoros szórófej továbbfejlesztésével jött létre, hozzá képest többletfunkcióval bír. Kiválóan alkalmas nagy, egybefüggő területek profi esőztető öntözéséhez és ezt a megbízhatóságot és egyenletes vízkibocsájtást hosszútávon képes biztosítani.

A HUNTER PGP rotoros szórófejhez képest olyan új tulajdonságokkal ruházták fel, hogy ha valaki rossz szándékkal vagy véletlenül megpróbálja eltekerni, akkor a beépített elcsavarás biztos szögmemóriás forgórész induláskor visszaállítja az eredeti állapotba. A HUNTER PGP Ultra rotoros szórófej nagy előnye, hogy a fúvókakészlet tartalmazza a normál és alacsony szórásszögű fúvókákat is. Az alacsony szórásszögű fúvókák abban az esetben használhatóak például, ha az öntözni kívánt területünkön olyan fák helyezkednek el amelynek lombkoronáját normál fúvókát telibelocsolnák. Ebben az esetben az alacsony szórásszögű fúvókával professzionális módon meg tudjuk oldani ezt a kérdést.

FONTOS: A HUNTER Rotoros szórófej beállító kulcs nem tartozáka a terméknek, külön megvásárolható!

A Hunter Industries rotoros szórófejek a cég büszkeségei közé tartoznak. Igen jó a szennyeződés-tűrő képességük, jól bírják a szennyezett vizet. Mivel a hálózati víz és a kútvíz azonban tele van homokszemcsékkel, mikroszennyeződésekkel és növényi részecskékkel, ezért azt tanácsoljuk, hogy telepítsen a rendszerbe egy vagy több központi szűrőt is. Ezek a szűrők megóvják a rendszert és annak érzékenyebb alkatrészeit, pontjait attól, hogy eltömődjenek és tönkre menjenek hosszú távon.

A HUNTER Szórófej PGP Ultra 10cm kiem., 50°-360°, 3/4", 4,9-14,0m​ típus esetében a modell forgása egyenletes és megfelelő módon és mennyiségben szórja a vizet a kijelölt célterületre. A fúvókát stabilan tartja, az nem fog elmozdulni. A forgás egyenletessége független a fúvóka nagyságától és a víznyomástól is.

A szerkezethez kapott fúvókákat a Hunter Industries rendszeresen teszteknek veti alá és bevizsgálja. Ezeken a vizsgálatokon a fúvókák rendre kiváló teljesítményt nyújtanak. Így elmondható, hogy a cég nem csupán kifejleszti és legyártja termékeit, hanem azok minőségi ellenőrzésével is foglalkozik.

Ez a Hunter szórófej megbízható teljesítményt nyújt és hosszú távra tervezhet vele. Az öntözési szög egyszerűen állítható, akár használat közben is. A szórási távolság állításához szükségünk lesz a Hunter kulcsra. A szerkezet tetején található csavart kell elállítanunk. Ezzel azonban a szóráskép változatlan marad.

Műszaki adatok:

Csatlakozás: 3/4" belső menetes

Teljes magasság: 19 cm

Kijuttatott vízmennyiség: 1,9 - 53,4 liter/perc

Öntözési sugár: 4,9 - 14,0 m

Öntözési szögtartomány: 50° - 360°

Nyomástartomány: 2,1 - 4,8 bar

A vízsugár kilépési szöge: normál: 25° / alacsony: 13°