Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

LPE T-idom szűkített 16mm x 20mm x 16mm kúpos

Várható szállítás: 2024. július 18.
Azonnal elérhető (budaörsi üzletben): Előrendelhető
Vidéki raktárunkban (+2nap): Előrendelhető
Szállítási díj: 976 Ft
Gyártó: Poliext
  • Szűkített T-idom
  • 16 mm x 20 mm x 16 mm
  • Kúpos idom
  • LPE csövekhez, csepegtetőrendszerhez

Leírás és Paraméterek

LPE T-idom szűkített 16mm x20mm x16mm kúpos

Ennek a terméknek a segítségével kettő darab 16 mm-es csőhöz csatlakoztathat egy 20 mm-es típust. Éppen ezért szűkített, mert a segítségével átmenetet képezhetünk a különböző átmérőjű csepegtetőrendszer alkatrészek között.

A csepegtető T-idom nem nagy víznyomásra lett tervezve, csak úgy, mint a csepegtetőrendszer további elemei. Az LPE csövek, csepegtető csövek, idomok nem a hálózati nyomásértékre lettek optimalizálva, így a rendszer kiépítése, telepítése során szükségünk lesz egy nyomáscsökkentőre.

A csepegtető T-idomok segítségével egyszerűen és nagyszerűen hozhat létre elágazást csőrendszerében. Ezáltal több irányba vezetheti tovább a víz útját, ha éppen arra van szüksége. Ezek az elemek strapabíró és időtálló termékek, melyek hosszú távon sem mondják fel a szolgálatot.

A kúpos kialakításnak köszönhetően ennek a T-idomnak a szerelése, cseréje, rendszerbe való integrálása roppant egyszerű. A kupak segítségével könnyedén rászorítjuk az adott csövet az idomtestre, mely innentől csöpögésmentes csatlakozást biztosít. Jó erősen húzzuk viszont meg az illesztést, hogy hosszú távon szivárgásmentes legyen a rendszer. 

Max. nyomás 6 Bar
Menet (tok) 16-20 tok-tok